Blog

photo_2022-06-08_00-43-52

Дослідження «Стійка Україна – крихка мозаїка? Суспільство, медіа, безпека і перспективи»

Експерти з Естонії та України проаналізували прогалини в інформаційний, комунікативній та цифровій безпеці жителів півдня та сходу України. У дослідженні проаналізовано сприйняття загроз безпеці мешканцями півдня та сходу та надали практичні рекомендації щодо посилення стійкості на місцевому, регіональному та національному рівні.

Gradient Minimal Portfolio Proposal Presentation (1)

Як обрати більш захищений месенджер для спілкування ?

Ви запитуєте, а на що потрібно звертати увагу при виборі більш захищеного месенджеру? Якщо ви справді хочете подбати про захист робочої та особистої комунікації, тоді потрібно не шукати популярні месенджери, а обирати згідно ваших потреб. Наведу декілька важливих аспектів, на які потрібно звернути увагу:

Цифровая-защита

Цифрова безпека журналістів та інших працівників медіа

Анастасія Апетик стала співавтором курсу "Цифрова безпека журналістів та інших працівників медіа"

image

ТОП-10 порад з цифрової гігієни

top-five-reasons-learning-online

Чому українському освітньому процесу необхідні стандарти з онлайн-безпеки?

З початку активної фази війни росії проти України цифровий ланшафт став також активним полем для бою. Прикро, що цей бій впливає і на дітей, особливо на освітній процес.

ds-legaltech

Рекомендації для юристів з онлайн-безпеки та захисту даних

Безпека особистих даних – поняття, яке залежить не тільки від норм, прописаних в Законах та нормативних джерелах. Вирішувати його треба ґрунтовно й послідовно, а не лише в момент «витоку» інформації, який призвів до негативних наслідків. Ігнорування потенційних ризиків, доки не трапиться найгірше, не найкраща стратегія. Тому експерти з питань інформаційного права рекомендують завжди мати чек-листи для перевірки ступенів захисту, оновлювати та захищати паролі і не тільки.

Gradient Minimal Portfolio Proposal Presentation (3)

Коли потрібно видалити Telegram?